feestverlichting

Een goed idee voor feestverlichting in de achtertuin is essentieel om elk feest wat pit te geven. Je moet ze in je planning opnemen als je echt een evenement wilt organiseren om nooit te vergeten (om de juiste redenen).

Ideeën voor buitenverlichting kunnen het hele jaar door de sfeer en bruikbaarheid van uw tuin verbeteren, maar als het op entertainment aankomt, is het leuk om een stap verder te gaan. Een magische scène kan worden gecreëerd door uit zoveel opties te kiezen.

We hebben enkele van onze favoriete ideeën voor feestverlichting in de achtertuin verzameld om u te helpen inspiratie op te doen voor uw volgende grote evenement. Er zijn verschillende thema’s beschikbaar.

GEWELDIGE MANIEREN OM DE SCNE IN TE STELLEN MET PARTIJVERLICHTING IN DE ACHTERTUIN

U kunt uw buitenevenement transformeren met slingers, kerstverlichting of LED kaarsen.

1. VERBETER UW ZONNE-LANTAARNS MET KLEURRIJKE LAGEN

Een achtertuin kan in een handomdraai worden omgetoverd tot een feestelijke setting met lantaarns in Chinese stijl met LED lampen met vlameffect. Deze op zonne-energie werkende exemplaren zien er niet alleen geweldig uit, maar hebben ook weinig onderhoud nodig. Door ze massaal op verschillende niveaus op te hangen (en ook gebladerte op te nemen), wordt de verticale ruimte gevuld met kleur en leven.

Dit levendige thema wordt voortgezet door de theelichthouders. ‘Plaats zoveel mogelijk theelichtjes in je tuin om een ontspannen, warm gevoel te creëren. Hoe meer hoe beter. Als u zich zorgen maakt over de veiligheid, gebruik dan LED versies.

Houd je van het idee van verlichting zonder dat je met buitenstekkers te maken hebt? Er zijn veel prachtige keuzes in deze gids voor de beste Solar-verlichting voor dagelijks gebruik.

2. SFEERVOLLE FEESTEN MAKEN MET EEN BUITENGEWONE DISPLAY

De toevoeging van festoenlichten boven of rond de ruimte kan een warme gloed creëren en een gevoel van magie creëren tegen lage kosten. Het is een favoriet van haar omdat ze het hele jaar door kunnen worden weggelaten. Zoek naar modellen op zonne-energie om het gemak te maximaliseren.

De festoenlichten zijn nu ook helemaal trendy en zijn een geweldige keuze als je een opstelling in festivalstijl wilt. Wanneer ze langs een hek of over een eetopstelling in de buitenlucht worden geslingerd – zoals hierboven te zien – zullen ze een extra speciaal tintje geven aan uw avondevenementen.

3. NODIG JE TIJD MET GASTEN UIT VOOR EEN MAGISCH DINER

Festoenen zijn fantastisch, maar als je de voorkeur geeft aan een meer delicaat en twinkelend uiterlijk, zijn delicate draadlampen perfect. Als zowel een bovenliggend patroon als langs de tafel zelf, zullen deze ontwerpen de stemming onmiddellijk verbeteren.

Voeg flikkerende stompkaarsen en afgezwakt servies toe om het geheel af te maken. Om iedereen gezellig te houden als de nacht valt, zijn veel gezellige dekens of plaids nodig.

Wil je meer ideeën voor buiten eten om het eten in de tuin aangenamer te maken? Bekijk de functie voor tal van ideeën.

4. VERLICHT DE VLINDER MET VLINDERVERLICHTING

Het perfecte feest zou niet compleet zijn zonder een reeks ideeën voor tuindecoratie. Bovendien geven deze prachtige vlinderlampen een gezellige gloed af en zijn ze decoratief. We denken dat ze de perfecte manier zijn om gasten te verwelkomen op een verjaardagsfeestje en een vleugje sprookjesachtige magie aan het evenement toe te voegen.

Andere looks zijn direct beschikbaar om te kopen – van oplichtende madeliefjeskettingen tot oplichtende dieren tot miniatuurpaddenstoelen – die allemaal zeker een gevoel van genot zullen opwekken. Gebruik ze om een opvallende achtergrond te creëren door ze rond ramen of langs hekken te hangen. Je kunt ze altijd weer op hun plaats zetten zodra de vieringen voorbij zijn als je geschikte buiten vindt.

5. PROBEER JE EIGEN PAPIEREN LANTAARNS TE MAKEN

Een papieren lantaarn is een snelle en gemakkelijke verlichtingsoplossing die je zelf kunt maken als je indruk wilt maken op je gasten zonder veel geld uit te geven. Maak de papieren zakken eenvoudig zwaarder door een handvol zand op de bodem toe te voegen en ontwerpen te ponsen of uit te snijden.

Zet er een LED theelichtje in en plaats deze langs paden om een betoverende sfeer in je tuin te creëren. Tijd is van essentieel belang? Kant-en-klare exemplaren zijn online te koop.

Hoe de achtertuin te verlichten als er geen elektriciteit is?

Lichtslingers, slingers, paallichten en lantaarns zijn allemaal voorbeelden van verlichting op zonne-energie. De zon geeft ze genoeg kracht om urenlang te branden en uit te schakelen als de avond valt, waardoor ze nog betrouwbaarder zijn dan voorheen. U kunt tal van ideeën voor feestverlichting vinden die geen elektriciteit nodig hebben als u geen buitenstekker hebt geïnstalleerd of overweegt om op uw elektriciteitsrekening te besparen.

Leave a Reply